Women Power Programme (2+3 juni 2018)

cottonbureau_empowered-women-empower-women_1487207551.full

In deze weerbaarheidscursus voor vrouwen worden Taekwon-Do technieken en oefeningen ingezet om meer zelfvertrouwen en (mentale) weerbaarheid op te bouwen. Een cursus die ieders ‘Women Power’ stimuleert! Meer informatie over het Women Power Programme

Wanneer: 2 en 3 juni 2018 plus een derde (terugkom)dag in overleg te plannen

Deadline inschrijving: 27 mei 2018

Doelgroep: Vanaf 18 jaar en 3e Gup

Inschrijflink: Inschrijven kan via deze link (met I.T.F. Nederland lidnummer)

Kosten: € 95,-

Plaats: nader te bepalen o.b.v. inschrijvingen

De opleiding Women Power Programme gaat weer van start!

Je kunt je weer inschrijven voor de opleiding tot trainer Women Power! Als je deze opleiding hebt gevolgd kun je zelfstandig cursussen Women Power opzetten en geven aan meiden en vrouwen die op een sportieve manier aan hun weerbaarheid willen werken.

In dit weerbaarheidsprogramma staat ‘women power’ centraal. Als je deze cursus gaat geven zal je via Taekwon-Do en de tenets de weerbaarheid van de deelneemsters vergroten. Je kunt de cursus natuurlijk binnen je eigen Taekwon-Do vereniging geven, maar ook op scholen, via een buurtvereniging of bij bedrijven.

De opleiding tot trainer WP wordt gegeven door Jantien Lindeboom en duurt drie dagen. Gedurende die drie lesdagen leer je wat weerbaarheid is, hoe je Taekwon-Do kunt gebruiken om die weerbaarheid te vergroten. Ook leer je hoe je gesprekken kunt voeren over onderwerpen die bij dit thema gegarandeerd naar voren zullen komen zoals grenzen, ongewenste intimiteiten en omgaan met spanning, angst en agressie. De zes lessen waaruit het programma bestaat zullen worden doorgenomen en uitgelegd. Daarbij wordt ingegaan op jouw rol en voorbeeldfunctie als trainer.

De opleiding is toegankelijk voor alle vrouwelijke Taekwon-Doïn van 18 jaar en ouder die ten minste in het bezit zijn van de 3e gup. Het is erg handig als je al wat ervaring hebt in lesgeven.

 

Extra:

Sabum Jantien Lindeboom (5e Dan) heeft sinds 2001 een bedrijf in weerbaarheid. Ze heeft veel les gegeven aan vrouwen en meisjes. In 2006 is ze Taekwon-Do in gaan zetten als pedagogisch en therapeutisch middel, onder andere bij Fier Fryslân, een expertise- en behandelcentrum op het terrein van geweld in afhankelijkheidsrelaties. Daarnaast is ze trainer bij haar Taekwon-Do vereniging Sung Zang in Groningen.