Europees Kampioenschap Taekwon-Do I.T.F.

Evenement:

Europese Kampioenschappen 2021

Praktische informatie

Datum & Tijd: 20 -25 april 2021

Extra informatie: 

Bijgaand de selectieprocedure voor het jaar 2021.
Vanwege de Corona maatregelen zal er geen fysieke kick-off plaatsvinden op 8 november 2020. In overleg met het bestuur is dan ook besloten tot de volgende manier van selecteren:
Indien je geselecteerd was voor het EK in Bratislava en je wenst deel te nemen aan hetzelfde onderdeel en dezelfde categorie zul je, als je aan de rest van de voorwaarden voldoet, geselecteerd worden voor die categorie.
Kandidaatleden die zich inschrijven en aan alle voorwaarden voldoen zullen, bij voldoende plaats en op basis van behaalde punten in de categorie, ook geselecteerd worden.
Indien er twee of meer kandidaten zijn met hetzelfde aantal punten voor de laatste plaats in de categorie zal er gekeken worden naar onderlinge resultaten.
Wij gaan er vanuit dat mensen die zich opgeven voor de Nederlandse selectie zorgen dat zij blijven trainen en hun conditie etc op peil houden.
Inschrijflink: 
Inschrijven Selectie ITF Nederland EK 2021 (EUR 125,-)
Inschrijven kan t/m 23 oktober 2020. 
Inschrijfgeld:
Indien, door Corona maatregelen de GWT’s niet door kunnen gaan maar het EK wel zal het inschrijfgeld gereduceerd worden naar EUR 50,00. In het slechtste geval, als het EK ook wordt afgeblazen, zal er geen inschrijfgeld gefactureerd worden.
Inschrijfgelden zullen voor het EK gefactureerd worden.