Starterspakket

De Raad van Bestuur van I.T.F. Nederland is verheugd om een nieuw initiatief aan te kondigen. Om de de verdere groei van onze organisatie aan te moedigen presenteren we het "ITF-NL Starters Support Pakket".

Het pakket is een ondersteuning van I.T.F. Nederland aan nieuwe scholen en lokaties. Het zal bestaan uit twee keuze-mogelijkheden, één voor nieuwe instructeurs bij het openen van een nieuwe school voor de eerste keer, en de andere voor de bestaande instructeurs bij het openen van een extra school, een nieuwe lokatie. De school moet worden goedgekeurd door de I.T.F. Nederland en gevestigd zijn in een gebied dat voor I.T.F. Nederland nog te ontwikkelen is. De instructeur kan gebruik maken van het pakket op een eenmalige basis.

ITF-NL Starters Support Pakket voor nieuwe instructeurs met nieuwe school:

• Vrijstelling ITF-Nederland School contributie voor een jaar
• I.T.F. Nederland zal 10.000 A5 full colour glans, dubbelzijdige flyers leveren
• I.T.F. Nederland levert 250 A4 posters in kleur glans.

ITF-NL Starters Support Pakket voor de reeds aangesloten instructeurs die nieuwe lokatie openen:

• Vrijstelling I.T.F. Nederland School contributie voor een jaar
• I.T.F. Nederland geeft 5.000 A5 full colour glans, dubbelzijdige flyers

Voor het aanvragen van het steunpakket kunt u rechtstreeks een e-mail aan het secretariaat van I.T.F. Nederland sturen met de gegevens van de lokatie en de n.a.w. gegevens van de instructeur. U krijgt dan een aanvraagformulier toegezonden dat na invulling en inlevering bij het secretariaat aan de Raad van Bestuur van I.T.F. Nederland ter goedkeuring wordt voorgelegd. Hierop wordt zo spoedig mogelijk contact met U opgenomen om de aansluiting af te ronden.

Delen op Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email