4e update IIC

Inschrijving gesloten:
Afgelopen vrijdag 5 november 2010 was de sluitingsdatum van de Internationale Instructeurs Cursus, van 19 t/m 21 november 2010 in sportcentrum Welgelegen te Utrecht, www.iicnetherlands.nl

Deelnemers:
In totaal zijn er 190 deelnemers uit 17 landen met 21 nationaliteiten. Zie hiervoor de bijvoegde deelname lijst. De seminar zal bezocht worden door:
3x Grand Masters (uitvoerend team o.l.v. Grand Masters Marano, Trajtenberg en Bos) allen 9e Dan,
2x Masters 8e Dan, Masters Wintzer uit Duitsland en Master Ellis uit Engeland
6x Masters 7e Dan, Master Denis uit Engeland, Master Frank Vanberghen uit België, Master Harry Vones uit Duitsland, Masters James Tjin-A-ton, Wijnand Tapilatu, Willy van de Mortel allen uit Nederland (waarbij vermeld dat Master Coos van den Heuvel ook aanwezig zal zijn als niet deelnemend bezoeker).

Verder zijn er:
10x 2e gup, 24x 1e gup, 36x 1e dan, 24x 2e dan, 35x 3e dan, 26x 4e dan, 14x 5e dan, 8x 6e dan.

Informatiepunt IIC:
Betalingen:

Voor deelnemers van ITF Nederland willen wij iedere schoolhouder verzoeken dit totaalbedrag uiterlijk 9 november 2010 over te maken op ING rekening 1018059 t.n.v. ITF Nederland te Veldhoven zodat het uiterlijk 12 november 2010 op de rekening staat. Deelnemers uit het buitenland kunnen de betaling voldoen op vrijdagmorgen in het NH Hotel.

Accreditatiekaarten:
De benodigde accreditatiekaarten en de bijbehorende kwitanties kunnen op vrijdag 19 november 2010 van 8:00 uur t/m 13:45 uur worden afgehaald in het NH hotel. Als u later arriveert kunt u bellen op nummer 06-21201334. In de lobby zal een tafel staan waar de registratie zal plaatsvinden.

Deelnemers dienen hun accreditatiekaart te tonen om de zaal te mogen betreden. Hier wordt streng op gecontroleerd. Het is dus van belang om deze kaarten tijdig op te halen alvorens naar de zaal te gaan. Het hotel is op loopafstand (+/- 1,6 km) van de zaal waar de IIC plaatsvindt.

Het adres van het hotel:
NH Hotel
Jaarbeursplein 24

3521 AR  UTRECHT
(parkeren is naast het hotel in de een betaalde parkeergarage)

Hotel
Voor bezoekers die gebruik maken van een hotel van de organisatie, het NH, en mogelijke andere hotels zijn zelf verantwoordelijk voor de afhandeling hiervan. Mochten er onduidelijkheden zijn over de reservering neemt u dan gaarne tijdig contact op met de organisatie of uw hotel.

Vervoer vliegveld – Utrecht
Alle bezoekers die deelnemen en aankomen op het vliegveld Schiphol – Amsterdam – worden door de organisatie opgewacht en begeleid naar de trein. Met de trein Schiphol – Utrecht zullen de bezoekers worden begeleid naar station Utrecht Centraal en van hieruit is het 5 minuten lopen naar het hotel. Vergeet u niet euro’s of een geldig betaalmiddel mee te nemen voor het verkrijgen van een treinkaart.

Banket
Het banket van zaterdagavond is volledig volgeboekt met 70 deelnemende personen. Het restaurant is hiermee volgeboekt en helaas kunnen er geen deelnemers meer bij. Bij de uitreiking van de welkomstmap zal het adres en een begeleidende kaart worden verstrekt. Het diner begint om 19.30 uur en zal omstreeks 22.00 uur afgelopen zijn. Drank is exclusief en dient zelf afgerekend te worden. Bij het inschrijfgeld zal direct de kosten voor het diner moeten worden afgerekend.

Vragen

Voor vragen kunt u terecht bij de organisatie van de IIC 2010 ITF Nederland en wij staan u graag te woord. Tot in Utrecht! Taekwon.

Namens de organisatie commissie,

Harry van Schaik, Organisator IIC 2010
Martin Schellens, Secretaris ITF Nederland
Wouter Meijer, Medewerker IIC 2010