Bestuurswisseling I.T.F. Nederland

Afgelopen zondag 28 juni 2020 vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats op het online platform ZOOM. Een primeur voor I.T.F. Nederland. Het was ook een bijzondere ALV, omdat er een bestuurswisseling heeft plaatsgevonden.

Het nieuwe bestuur wil Master Robert (voorzitter), Sabum Wouter (secretariaat) en Boosabum Jair (penningmeester) bedanken en erkenning geven voor de afgelopen jaren waarin zij zich hebben ingezet als bestuur voor I.T.F. Nederland. Bedankt voor alle inspanningen die jullie hebben verricht om I.T.F. Nederland te laten groeien en op de kaart te zetten in het binnen- en buitenland. We weten zeker dat we ook spreken namens vele anderen. Bedankt voor jullie inzet, kennis en enthousiasme.


“ tijdens de ITF convention in Benidorm “

Het nieuwe bestuur staat te popelen om te beginnen en de weg te vervolgen van het (oude) bestuur met daarnaast nieuwe ideeën. In deze periode wordt het nieuwe bestuur  ingewerkt en worden zaken overgedragen. Wie zitten in het nieuwe bestuur? Daarom geven wij jullie kort de namen en de functies van het nieuwe bestuur.

Het nieuwe bestuur bestaat uit:

Tim Kool: Voorzitter
Bo Rook: Secretaris
Henno Kleijwegt: Penningmeester
Jeroen v/d Veerdonk : Algemeen bestuurslid

Graag wil het nieuwe bestuur ook gebruiken maken van deze gelegenheid om de mensen te bedanken die (belangeloos) meehelpen om I.T.F. Nederland te maken waar wij nu zijn. Jullie zijn onmisbaar. Of het nu gaat om bestuurs- of commissiefuncties, de wedstrijden die jaarlijks worden georganiseerd door Taekwon-Do clubs / verenigingen, vrijwilligers en alle I.T.F. Nederland leden die alle evenementen afgaan om hun passie te beoefenen. Iedereen draagt bij aan het succes van ITF-Nederland. Enorm bedankt!

Wij, als bestuur, gaan met veel enthousiasme en passie en samen met jullie beginnen aan dit avontuur.

Binnenkort volgt er een uitgebreid interview met de nieuwe bestuursleden.