Even voorstellen: onze nieuwe secretaris Martijn van Holsteyn

Op de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 6 juni 2021 hebben de sportscholen (de leden van I.T.F. Nederland) Martijn van Holsteyn gekozen voor de functie van secretaris van I.T.F. Nederland. Hij volgt hiermee Boosabum Bo Rook op.

Om hem aan jullie voor te stellen, heeft de Commissie Marketing en Communicatie een aantal vragen gesteld.

Martijn, kun je jezelf even kort voorstellen?
Ik ben Martijn van Holsteyn, 39 jaar en woon samen met mijn vrouw Patricia en dochter Amber in Delft waar ik ook Taekwon-Do beoefen bij Taekwon-do Academy Graziella Idili. Dit doe ik sinds 2019 in navolging van mijn dochter, die dit is gaan doen.

Wat is jouw motivatie om in het bestuur plaats te nemen?
Mijn motivatie om plaats te nemen in het bestuur is dat ik graag iets wil betekenen voor I.T.F. Nederland en haar leden, omdat Taekwon-do mij zowel lichamelijk als geestelijk sterker heeft gemaakt.

Wat kunnen we van je verwachten?
Ik hou van duidelijkheid en wil dat ook graag bieden. De eerste periode zal ik mij nog wegwijs moeten maken binnen I.T.F. Nederland en hoop snel van toegevoegde waarde te kunnen zijn. In de missie van I.T.F. Nederland staat dat ITF Taekwon-Do een breedtesport is en ik ben benieuwd of ik daar een mooie bijdrage aan kan leveren.

Wat wil je na het einde van jouw periode bereikt hebben?
Aan het einde van mijn periode wil ik terug kunnen kijken op een tijd waarin de leden mij hebben ervaren als een ondersteuning en niet als een last.

Welke boodschap heb je naar de leden toe?
Mijn boodschap aan de leden is dat ze mij altijd kunnen benaderen wanneer zij een vraag hebben. Deze vraag zal ik misschien niet altijd zelf kunnen beantwoorden, maar ik zal zeker mijn best doen om ervoor te zorgen dat deze zo snel mogelijk wordt beantwoord door ons als bestuur.

Tot slot…..
Boosabum Bo werkt Martijn in de komende periode nog in. Heb je een vraag aan Martijn en de rest van het bestuur, stuur dan een e-mail naar: secretaris@itf-nederland.nl

Wij wensen Martijn heel veel succes toe in zijn functie van secretaris.