Fuji Mae Kids Cup 2022

De Fuji Mae Kids Cup, georganiseerd door ITF Taekwon-Do Chong Do Kwan, is een laagdrempelig Taekwon-Do toernooi. De Fuji Mae Kids Cup is er speciaal voor de jongere Taekwon-Do deelnemers. Bij de Fuji Mae Kids Cup zorgen we ervoor dat de deelnemers kennis kunnen maken met de wedstrijdsport. Op de Fuji Mae Kids Cup kunnen de deelnemers verwachten dat ze in een kleine poule zitten, waar ze tegen elke deelnemer van de poule dienen te strijden.Wij van de Fuji Mae Kids Cup zorgen ervoor dat de deelnemer in een poule komt waarbij lengte, leeftijd en bandkleur nooit geen groot verschil kan zijn. Door wedstrijden te houden in diverse onderdelen bestaat er voor de deelnemers aan de Fuji Mae Kids Cup een grote kans dat ze in de prijzen vallen. De Fuji Mae Kids Cup is dus een uitermate geschikte kans om kennis te maken met de prachtige wedstrijdsport van het ITF Taekwon-Do.

De Fuji Mae Kids Cup, Het unieke toernooi voor de jeugd!

De Kids Cup is toch net iets anders dan de gebruikelijke toernooien. We willen het juist laagdrempelig maken, en zo kinderen de kans bieden om stap voor stap door te kunnen stromen naar bijvoorbeeld de vele andere prachtige toernooien die scholen in samenwerking met ITF Nederland aanbiedt.

Dit toernooi is door de WSC erkent als stage toernooi. Alle scheidsrechters in opleiding kunnen op dit toernooi een aftekening behalen. Mochten hier vragen over zijn kunnen deze gericht worden naar wsc@itf-nederland.nl.