Master Hutton Seminar

Op 10 december organiseren master Stephen Tapilatu VII en sabum Tim Kool VI een seminar in sporthal ‘Het Baken’, Pijnacker met de enige echte master Hutton VIII!

Master Hutton is een Schotse ITF Taekwon-Do master die al jaren bekend staat om zijn energieke manier van lesgeven. Zijn Fit For Purpose methode is al bekend bij veel ITF Taekwon-Do leden. Met Fit For Purpose gaat master Hutton terug naar de basis van Taekwon-Do. Waarvoor trainen we Taekwon-Do en op welke manier zouden we dat moeten doen. Het wordt een inspirerend seminar die je niet mag missen!

Master Hutton neem ook zijn zoon Jack Lobban mee en Jack zijn vriendin Jemma Swinburne. Jack is afgelopen jaar Europees kampioen tul geworden in Roemenië en Jemma is op het afgelopen WK in Finland zelfs wereldkampioen geworden! Jack en Jemma maken het seminar helemaal af.

Dit seminar is open voor alle ITF Taekwon-Do leden vanaf 12 jaar. Het seminar zal in het Engels gegeven worden. De tickets voor de online voorverkoop zijn €45,- p.p. via www.sstk-shop.nl en aan de deur €50,= p.p. We hanteren een maximum van 100 deelnemers, dus zorg dat je er snel bij bent!


Tickets
www.sstk-shop.nl > Events > master Hutton Seminar

Adres
Sporthal ‘Het Baken’
Het Baken 2, Pijnacker

Tijden
10:30-11:00 Inloop en registratie
11:00-14:30 seminar
14:30-15:00 uitloop + foto’s