Scheidsrechterscursus D, C en B 2022

In samenwerking met het bestuur van I.T.F. Nederland organiseert de Wedstrijd- en Scheidsrechter Commissie (WSC) de scheidsrechtercursussen. Naar verwachting zal deze cursus weer fysiek plaatsvinden.

Locatie
Sporthal “Helsedingen”
Westelijke Parallelweg 1
4133 NH Vianen

Datum & Tijd
3 september 2022
10:00 – 16:00

Kosten
€ 47,50
(kosten zijn inclusief een I.T.F. Nedderland stropdas)
(of € 15,= in geval van herhaling)

Uitleg
De cursist dient op de cursusdag verplicht te verschijnen in sportieve kleding. Cursisten zijn ook verplicht om dobok, hand- en voetbescherming mee te nemen voor het pratkijkgedeelte. Verder zijn een pen en papier (of een digitale variant) nodig om notitites te maken. Cursisten dienen voor hun eigen lunch te zorgen, er is een kantine aanwezig op locatie.

Inschrijven
Aanmelding voor de scheidsrechtercursus D dient te geschieden via de website van I.T.F. Nederland. Mogelijkheid tot inschrijven vervalt op 20 augustus 2022.

Klik hier om in te schrijven voor de D cursus

Klik hier om in the schrijven voor de C cursus

Klik hier om in te schrijven voor de B cursus

Zelfstudie
Voorafgaand aan deelname aan deze cursus dient de cursist het Wedstrijdreglement en Scheidsrechterreglement zorgvuldig door te nemen. Dit cursusmateriaal wordt 2 weken voor aanvang van de cursus toegestuurd.

Voor vragen en informatie betreffende de organisatie en inhoud van de cursus kunt u zich wenden tot Sabum Rory de Vries, bereikbaar op wsc@itf-nederland.nl.

Download hier de uitnodigingen:
2022_sep_Uitnodiging_D2
2022_sep_Uitnodiging_C2
2022_sep_Uitnodiging_B2