In gesprek met: Sander Bosboom (Ledenadministratie)

I.T.F. Nederland valt of staat bij de inzet van geweldige vrijwilligers. Zo wordt de Ledenadministratie bemand door Sander Bosboom. In samenwerking met Financiën (Malaika McCarthy) en de Penningmeester (Jair Stenhuijs) zorgt hij ervoor dat de betalingen van de contributie soepel lopen. Tijd voor wat vragen aan Sander!

11401434_1672105263024488_3648332314261842877_n

De ledenadministratie is een stille, maar zeer essentiële kracht binnen I.T.F Nederland. Wie ben je en wat doe je?

Boosabum Sander Bosboom. Ik ben sinds een paar jaar bezig met de ledenadministratie van I.T.F. Nederland. Mijn werkzaamheden bestaan uit heel veel mailen, de aanmeldingsformulieren bijhouden, uitzoeken hoe het zit met leden die uitgeschreven horen te zijn, mensen te woord staan als ze vragen hebben over de factuur en alles wat maar te maken heeft met het binnen halen van de gestorneerde bedragen.

Onze leden komen vooral met jou in aanraking als er iets mis is met de contributiebetalingen. Wat zijn de meest voorkomende problemen?

Het meest voorkomende probleem dat ik tegen kom is toch wel dat mensen gestopt zijn of zeggen gestopt te zijn maar in het systeem nog gewoon als lid staan.

Wat wil je onze leden en scholen meegeven om dit te voorkomen?

Wat ik zou willen zeggen aan de leden en de scholen om dit te voorkomen is: meld je als lid af bij de desbetreffende sportschool en vraag desnoods om een verklaring dat je uitgeschreven bent. En aan de scholen: werk alsjeblieft de administratie goed bij in het systeem, dat scheelt iedereen een hoop werk en doen jullie dit niet dan weet ik jullie te vinden 😉

Delen op Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email