Interview met de productiecommissie

Onlangs zijn Gerrie en Sharon Spierings begonnen voor de productiecommissie. Wie zijn zij, wat doen zij en verwachten zij van de organisatoren van toernooien.

De eerste vraag aan beiden: Kunnen jullie jezelf voorstellen? Waar trainen jullie en wat doen jullie naast Taekwon-Do?

Wij zijn Gerrie (50) en Sharon (37) Spierings en zijn 7 jaar getrouwd. Wij hebben enkele jaren bij Master Coos van den Heuvel getraind maar zijn inmiddels beiden gestopt.
Naast Taekwon-Do werken wij beiden fulltime. Gerrie als CNC draaier in een pompenfabriek en Sharon als allrounder bij een hitte- en oppervlaktebehandelaar.

Kunnen jullie vertellen wat de productiecommissie precies doet?

De productiecommissie heeft het beheer over veel spullen van I.T.F. Nederland, zoals de aanhanger met matten en zo een beetje alle benodigdheden voor een toernooi. Wij beheren deze spullen en zorgen ervoor dat deze ook in goede staat zijn en blijven of eventueel vervangen worden. Verder kan er voor gekozen worden dat wij de spullen van en naar de locatie van een evenement brengen/halen of dat men zebij ons komt ophalen.

Hoe gaan jullie de commissie verder vormgeven? Wat zijn jullie toekomstplannen met de commissie? Wat kunnen jullie er al over vertellen?

We zijn bezig met de vervoerskwaliteit van de producten te verbeteren, zodat de spullen langer mee kunnen gaan. Denk daarbij aan de houten kisten voor de tv’s in plaats van de kartonnen dozen die na enkele toernooien al erg veel geleden hebben. Ook proberen we zoveel als mogelijk te labelen, zodat alles overzichtelijk wordt en hebben we een lijst gemaakt waarop aangevinkt
kan worden wat men precies wil hebben en wat men van ons verwacht.

Zijn er nog zaken die ik niet gevraagd heb, maar die jullie wel kwijt willen?

Als je een evenement organiseert en je spullen nodig hebt van I.T.F. Nederland, zorg er dan voor dat je dit tijdig meldt, zodat wij alles in kunnen plannen. Wij werken beiden fulltime en in ploegen en zullen wellicht aanpassingen moeten regelen in ons werkschema. Ook onze werkgevers zullen dan hier blij mee zijn. Verder zijn wij op toernooien beiden inzetbaar als Match Operator met
Sportdata.

Voor vragen neem dan contact met de productiecommissie:
productieteam@itf-nederland.nl