ITF-dag 11-03-2006

ITF-Dag, Frans Hoebenshal te Deurne op zaterdag 11 maart 2006

Als voorafje van de vriendschappelijke interland tussen Nederland en België heeft de ITF- dag plaatsgevonden.

Ondanks het koude en slechte weer zijn velen richting Deurne – zelfs een school uit Zeeland- gekomen om deze dag tot een succes te maken. De opkomst was verrassend groot – van 10e gup tot en met 4e dan- totaal ruim 80 personen en dat aantal doet de CTO deugd.

De dag begon met een Tae Bo warming up van Sabum Chiel uit Krimpen a/d Lek en een ieder was enthousiast. Zo zie je wat voor impact muziek heeft op de mens. Kortom een leuke en lekkere warming up. Daarna uiteraard de tuls, ons paradepaardje als het gaat om de juiste uitvoering van de ITF stijl.

In de middag hadden we een gastdocent in de persoon van sensei Harry die zich heeft bekwaamd in de Aiki-Jiutsu stijl. Iedereen heeft kunnen genieten van de imposante verschijning en zijn bekwaamheid in deze tak van sport.

Het ander deel van de middag heeft Sabum Chiel zich ontfermd over de sparring training om een ieder de geheimen van het wedstrijdgebeuren bij te brengen. Sabum Chiel heeft niet voor niets vele kampioenen op dit onderdeel afgeleverd.

Om 16.00 werd de ITF-dag afgesloten en kon de voorbereiding starten voor de ontmoeting tussen Nederland en België.

Namens de CTO,
Kiet Tjon A Pauw