ITF Women’s Committee Superclass

Op 30 augustus organiseerde de ITF Women’s Committee een nieuwe Superclass en Sydney ter Brug van Difesa Sports deed hier enthousiast aan mee net zoals meerdere andere dames uit Nederland.

Deze online training werd gegeven door Master Annick Van Driessche, Master Dionisio Virginia en Mrs. Julia Cross.

We hebben Sydney bereid gevonden om een stukje hierover te schrijven.

Het was erg interessant om een keer les te krijgen van en met alleen maar dames. We waren met een vrij grote groep van over de gehele wereld. Een groot deel van het seminar bestond uit het lopen van tul, maar allemaal op verschillende manieren. Zo hebben we tul gelopen met onze ogen dicht, maar ook met een sit-up of een push-up na iedere beweging. Het was anders, maar ook zeer leerzaam. Verder hebben we het ook gehad over mindset. Dat je niet alleen traint en talent hebt, maar dat je ook in jezelf moet geloven en vertrouwen in anderen moet hebben.

Wil je meer zien over dit seminar, klik dan op de link: https://itftkd.sport/blog/2nd-womens-superclass-a-worldwide-success/

ITF Women’s Committee is een nieuwe commissie van de ITF wereldorganisatie met als doel om meer vrouwen bij ITF Taekwon-Do te betrekken. We gaan in de toekomst zeker nog meer van deze commissie horen. Houd daarom de berichtgevingen in de gaten, op zowel de website als op sociale media.

Delen op Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email