Jeugdexamens Sung Zang geslaagd

Op donderdag 8 juli deden 19 kandidaten examen voor een nieuwe kleur band. Dit was het eerste groepsexamen sinds de start van de coronapandemie bij Sung Zang.

Leden van de jeugd en juniorengroep lieten hun technieken zien, zowel op kussens als met partner en individueel. Ondanks de vreemde tijd, het langdurig niet of buiten trainen, waren de kandidaten goed voorbereid.

Boosabums Sandra en Francien begeleidden de kandidaten, terwijl sahyun Martijn het examen afnam. Er waren veel ouders, familie en vrienden meegekomen, die op gepaste afstand een plekje langs de wanden van de zaal opzochten.

Na het groeten en uitleg lieten de kandidaten hun technieken op kussens zien. Dat knalde er goed op los! Vervolgens werden fundamentele bewegingen getoond als groep, waarna in kleinere groepjes de saju’s en tul (patronen) geshowd werden. Dat liep uiteen van twee patronen voor de kandidaten voor wit-geel, tot zes tul voor de hoogst gegradueerde, die voor blauw-rood opging.

Na de tul was er nog gelegenheid voor een paar rondjes om-en-om schoppen, voor de spectaculaire afsluiting van de twee hoogst gegradueerden: een serie breektesten, die uitstekend verliep.

Sahyun Martijn hoefde niet lang na te denken over de uitslag: iedereen is geslaagd!

Gefeliciteerd aan de geslaagden:
Niven – blauw-rood
Margarida – blauw
Nore – groen
Kees – groen
Mayro – geel-groen
Jonathan D – geel-groen
Jonathan E – geel-groen
Kiki – geel-groen
Sophie – geel
Benthe – geel
Ezra – geel
Arthur – geel
Jelle – wit-geel
Joost – wit-geel
Anna – wit-geel
Arne – wit-geel
Stein – wit-geel
Jikke – wit-geel
Aloise – wit-geel

Delen op Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email