Landelijke Technische Cursus gaat door

Landelijke Technische Cursus gaat door

Op 24 oktober 2020 geeft de Commissie Techniek en Opleidingen (CTO) een Landelijke Technische Cursus (LTC) voor 2e gup en hoger. Zoals altijd wordt er tijdens het ochtenddeel (10.00 tot 12.00 uur) het onderdeel tul (patronen) onderwezen aan rode band t/m 3e dan. ’s Middags (12.30 tot 14.30 uur) wordt er een roulerend examenonderdeel aangeboden voor diezelfde groep. Nieuw is dat gedurende de middag er ook gelegenheid is voor het onderdeel tul voor 4e dan en hoger. Instructeurs en (grand)masters worden nadrukkelijk uitgenodigd om zich in te schrijven en mee te doen.

LTC’s zijn een voorwaarde voor het doen van danexamens (1e t/m 4e dan), zorg dus dat je deze cursus niet mist. Inschrijven kan via deze link: https://www.itf-nederland.nl/evenement/landelijke-technische-cursus-9/

De zaal is vastgelegd, maar wij hebben nog geen zicht op eventuele doorgang van deze LTC. Leden kunnen zich vanaf nu inschrijven voor deze LTC en wij gaan ervan uit dat deze op locatie door kan gaan. Indien dit niet het geval is, zullen we het onderdeel tul van de cursus op afstand geven (zoom / skype / teams / gotomeeting format). Het volgen hiervan is dan voldoende om een LTC aftekening te ontvangen ten behoeve van de danexameneisen. Deze beslissing zullen wij uiterlijk twee weken voorafgaand aan de cursus maken.

Delen op Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email