Nieuw commissie lid WSC

Helaas hebben we de afgelopen weken afscheid moeten nemen van Henk Schaaij (TA Leerdam) als lid van de scheidsrechterssectie van de WSC.

Met zijn vertrek ontstond er een vacante positie binnen onze commissie. Deze hebben we gelukkig snel op weten te vullen met een zeer geschikte kandidate: Corine Kool (2e Dan, Sportschool Tim Kool).

Corine is al jaren actief binnen de Taekwon-Do wereld en daarom voor velen een bekend gezicht. Ze heeft al vele nationale en internationale prijzen gewonnen en weet zodoende hoe het er als deelnemer aan toe gaat. Daarnaast heeft zij in meerdere opzichten laten zien over zeer veel organisatorisch talent te beschikken en heeft ze bovenal aangegeven het scheidsrechterschap zeer leuk en interessant te vinden.

Al langere tijd hadden wij Corine voor ogen om te vragen om toe te treden tot de WSC. Dit in eerste plaats om de continuïteit van de commissie te waarborgen voor de toekomst. Echter, door de plotselinge vacature is deze voordracht in een stroomversnelling terecht gekomen. Gelukkig zag ook het bestuur de noodzaak van een snelle benoeming in waardoor we u bij dezen met veel plezier mogen voorstellen aan ons nieuwste commissielid.

Corine, we wensen je veel succes en vooral veel plezier et deze nieuwe uitdaging!

Met vriendelijke groet,
Namens de Wedstrijd- en Scheidsrechterscommissie,

Patrick den Hoed