Sabum Tim Kool lid van ITF Commissie Business and Marketing Committee

Onlangs is onze voorzitter, Sabum Tim Kool lid geworden van de ITF Commissie Business and Marketing Committee (ITF wereldorganisatie). Uiteraard willen wij het fijne ervan weten en hebben hem een paar vragen voorgelegd.

Allereerst gefeliciteerd met je aanstelling. Kun je wat vertellen hoe je aanstelling is gegaan? Heb je gesolliciteerd? En wanneer ga je beginnen?

Bedankt! Vorige week had ik per e-mail een marketing gerelateerde vraag aan de voorzitter van de Business and Marketing Committee Sabum Ryan Rampair gestuurd. Hij had vervolgens via een gemeenschappelijke vriend mijn telefoonnummer gevraagd en contact met mij opgenomen. Nadat wij een goed gesprek hebben gehad, vroeg hij mij om deel uit te maken van het team dat hij aan het samenstellen is. Hierbij heb ik hem wel moeten uitleggen dat ik dat graag wil, maar dat ik niet echt uitvoerende taken op mij kan nemen met alle andere verantwoordelijkheden die ik heb. We zijn tot een overeenkomst gekomen en ik ben in het team opgenomen. Eigenlijk ben ik al per direct begonnen.

Kun je vertellen wat de commissie doet?

De commissie moet ervoor zorgen dat ITF Taekwon-Do wereldwijd meer aandacht gaat krijgen en dat nog meer mensen onze mooie sport gaan beoefenen. Dit zal gebeuren door gerichte marketing, maar ook door het ondersteunen en begeleiden van instructeurs bij het opzetten en het managen van Taekwon-Do scholen.

Wat is jouw taak in deze commissie? Wat is jouw bijdrage die jij aan de commissie kan toevoegen?

Mijn bijdrage wordt voornamelijk het evalueren van werkzaamheden van andere commissieleden, deelname aan brainstormsessies en discussiëren over (nieuwe) ideeën.

Er komt nu een taak bij. Je bent voorzitter van I.T.F. Nederland, je hebt je eigen sportschool. Kun je dit goed combineren?

Dat is wel de bedoeling. Om die reden heb ik ook direct aangegeven dat ik geen uitvoerende taken op mij kan nemen. Ook zal ik direct aangeven wanneer ik ergens geen tijd voor heb. Mijn sportschool en mijn functie als voorzitter van I.T.F. Nederland gaan altijd voor.

Wat kun je hierin voor I.T.F. Nederland en haar scholen betekenen?

Waar de Business en Marketing Committee mee bezig is moet voordeel hebben voor ITF Taekwon-Do over de gehele wereld en voor alle aangesloten instructeurs. Dat betekent dus ook voor onze eigen scholen en instructeurs. Daarbij komt dat ik nu dichtbij het vuur zit en bepaalde ideeën/ontwikkelingen direct aan onze eigen Marketing en Communicatie Commissie door kan spelen.

Tot slot….

Als we ITF Taekwon-Do meer verder willen verspreiden, dan is het opleiden en het ondersteunen van instructeurs en de marketing de manier om dat te doen. Ik ben erg benieuwd wat we met zijn allen kunnen bereiken.

 

Delen op Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email