Scheidsrechter D cursus in Utrecht

Op zondag 14 oktober 2007 namen 24 deelnemers van I.T.F. Nederland met blauwe band en hoger deel aan het scheidsrechterscursus voor de D-licentie. Deze cursus werd gehouden in Utrecht, sportcentrum Olympus onder auspicien van de Wedstrijd- & Scheidsrechter Commissie zijnde de scheidsrechterstak.

Harry van Schaik en Patrick van den Hoed gaven hun eerste cursus onder wakend oog van Coos van den Heuvel. Met een powerpoint presentatie, discussies, toetsen en tips werd de theorie doorgenomen. In de middag kwamen de mensen voor B-licentie (matscheidsrechters) er bij en dat waren Farid Noori en Dennis Swaeb. Met een actief programma werden alle aspecten van de matscheidsrechter en de hoekscheidsrechter door genomen en kwamen alle zaken en reglementen aan bod.

Met 26 deelnemers was het een zeer goed bezochte cursus en waren velen geprikkeld om nu lekker aan de slag te gaan met de praktijk. Wij van de scheisrechters commissie waren blij verrast voor het enthousiasme van de deelenemers en dit beloofd veel goeds voor de komende jaren.

Een ieder die een bijdrage heeft geleverd willen wij bedanken en tot spoedig ziens. Si-Jak!

Harry van Schaik en Patrick van den Hoed

Namens de scheidsrechtersectie W.S.C. I.T.F. Nederland