Sponsorovereenkomst getekend tussen Top Ten Nederland en ITF Nederland!

Vanmorgen is de sponsorovereenkomst getekend tussen Top Ten Nederland en ITF Nederland. Adriaan Spee, voorzitter Tim Kool en bestuurslid Jeroen v/d Veerdonk hebben, met voldoende onderlinge afstand, hun handtekening geplaatst onder het contract.

Wat houdt de overeenkomst in?
De komende drie jaar is Top Ten Nederland weer de hoofdsponsor van het Nederlands Team. Drie jaar geleden is Top Ten Nederland overgenomen door Adriaan Spee, een bekende in de karate wereld maar met niet veel roots in Taekwon-Do. Omdat Top Ten Nederland graag weer meer zichtbaar wil worden binnen I.T.F. Nederland is ervoor gekozen het Nederlands Team te sponsoren. Top Ten Nederland kijkt ernaar uit om de selectieleden van onze customised trainingspakken en de nieuwste materialen te voorzien.

Tijdens evenementen zal Top Ten Nederland regelmatig met de stand aanwezig zijn om je de kans te geven de spullen te bekijken of te passen. Mocht je al van te voren weten welke producten je van dichtbij wilt bekijken, kun je het beste even mailen, zodat het voor je mee kan worden genomen.

Wat gaat er nog meer gebeuren binnen dit contract?
Top Ten Nederland stelt een groot scherm beschikbaar. Dit scherm kan bij toernooien of evenementen gebruikt worden voor reclame of informatie over de poules om zodoende de toernooien van I.T.F. Nederland een nog professionelere uitstraling te geven. Ook is er een nieuwe webshop (www.itf-topten.nl) gelanceerd waar Top Ten materialen aangeschaft kunnen worden.

Meer informatie volgt later.

Delen op Social Media:
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email