Sponsorovereenkomst met Top Ten

Onlangs heeft het (vorige) bestuur van I.T.F. Nederland een sponsorovereenkomst van 3 jaar afgesloten met Top Ten. Wij zijn wel benieuwd wat deze overeenkomst inhoudt. Daarom heeft de commissie PR/Communicatie een aantal vragen gesteld aan Top Ten.

Wat houdt de overeenkomst in?
De komende drie jaar is Top Ten Nederland weer de hoofdsponsor van het Nederlands Team. Drie jaar geleden is Top Ten Nederland overgenomen door Adriaan Spee, een bekende in de karate wereld maar met niet veel roots in Taekwon-Do. Omdat Top Ten Nederland graag weer meer zichtbaar wil worden binnen I.T.F. Nederland is ervoor gekozen het Nederlands Team te sponsoren. Top Ten Nederland kijkt ernaar uit om de selectieleden van onze customized trainingspakken en de nieuwste materialen te voorzien.

Voor niet-leden van de selectie, kunnen die ook van de voordelen van het sponsorcontract gebruikmaken?
De komende periode wordt er gewerkt aan een webshop speciaal voor I.T.F. Nederland leden, waarbij je met een account gelinkt aan je school zelf online kunt bestellen. Jullie krijgen bericht wanneer de webshop online komt! Tot die tijd kun je bestellingen doen via de mail: info@topten-nederland.nl. Hier kun je ook voor al je andere vragen rondom Top Ten Nederland terecht.

Tijdens evenementen zal Top Ten Nederland regelmatig met de stand aanwezig zijn om je de kans te geven de spullen te bekijken of te passen. Mocht je al van te voren weten welke producten je van dichtbij wilt bekijken, kun je het beste even mailen, zodat het voor je mee kan worden genomen.

Wat gaat er nog meer gebeuren binnen dit contract?
Top Ten Nederland stelt een groot scherm beschikbaar. Dit scherm kan bij toernooien of evenementen gebruikt worden voor reclame of informatie over de poules om zodoende de toernooien van I.T.F. Nederland een nog professionelere uitstraling te geven.