Sportdata Expert

Jij bent diegene die er voor zorgt dat het toernooi online komt op de Sportdata site zodat iedereen kan inschrijven voor het event. Na de inschrijving verzorg je alle wijzigingen en maak je de deelnemerskaarten en de timetable. Je zorg op de dag van het toernooi dat het toernooi gesmeerd loopt wat betreft Sportdata. Je tovert bij iedereen een lach op hun gezicht!

Inhoud functie
– Gegevens van het desbetreffende toernooi op Sportdata zetten, en zorgen dat mensen kunnen inschrijven.
– Wijzigingen van deelnemers verwerken.
– Poules maken.
– Deelnemers kaarten maken.
– Timetable maken.
– Match-operators opleiden voor toernooi.
– Eventmanagers opleiden.
– Sportdata opbouwen dag voor toernooi.
– Tijdens toernooi om poulen indien nodig, problemen met Sportdata bij Match-Operator of scheidsrechter oplossen.
– Ondersteuning IT-er Sportdata (hulp bij kabels leggen, of problemen hardware oplossen).
– Na afloop resultaten online zetten.
– Helpen met afbouwen wat betreft Sportdata materiaal.
– 2 x per jaar tijdens scheidsrechtercursus aanwezig zijn om scheidsrechters vertrouwd te maken met Sportdata.

Wie zoeken wij
– Je hoeft geen computer-expert te zijn (mag uiteraard wel), maar affiniteit met computers maakt het wel makkelijker.
– Stressbestendig en stevig in de schoenen staan, op een toernooi is de tijdsdruk soms hoog en dan moet je nog steeds de problemen kunnen oplossen.
– Een scheidsrechterlicentie is handig maar niet verplicht, prettig voor je zelf om te weten wat de regels zijn binnen Taekwon-Do.
– Iemand die het geweldig vindt om een paar keer per jaar een weekend in de sporthal door te brengen en te proeven van de wedstrijdsport.
– Een beetje geduld is ook een prettige eigenschap, want niet iedereen heeft Sportdata even snel onder de knie of vergeet alles vanwege de stress tijdens het toernooi.
– Als laatste moet je het leuk vinden om mensen wat te leren, want ieder toernooi moet je mensen opnieuw leren hoe Sportdata werkt.

Vergoeding
Commissieleden bij I.T.F. Nederland werken op basis van een vrijwilligersvergoeding. Meer informatie omtrent de vrijwilligersvergoedingen is te vinden op de website van de belastingdienst en zal later ook nog persoonlijk worden toegelicht.

Interesse?
Heb je interesse om met veel enthousiasme het team van I.T.F. Nederland te ondersteunen? E-mail dan naar secretariaat@itf-nederland.nl met jouw motivatiebrief en CV.