Update BFC

De voorbereidingen voor de Barneveld Fighting Cup 2007 op zondag 25 november 2007 gaan zeer voorspoedig en hierbij een laatste update.

250 deelnemers, van 28 clubs uit 4 landen (Nederland, Belgie, Slovenie en Polen) Er zijn 53 scheidsrechters aangemeld en dat is hard nodig voor de 7 velden die moeten worden bemand. Het programma ziet er geweldig uit met springen, breken, tuls, sparren en pre-arranged sparren. 

De voorbereidingen voor de zaal om die er EK-waardig uit te laten zien gaan goed, matten, hekken, vlaggen, muziek, stands, sponsoren, mooie prijzen, vrijwilligers, herinneringen voor iedereen aan alles wordt gedacht. Verder is het mooi om te vermelden dat er flyers door het dorp worden verspreid (1000x) en een 250 programmaboekjes zijn gedrukt, de krant een extra zaterdageditie er aan besteed en de radio op zaterdag 24 november extra uitzending en aandacht er aan besteed. De regio-t.v. is ingelicht maar nog geen bevestiging van. 

In verband met de zondagsrust begint het toernooi om 12.00 uur en kan er daarvoor gewogen en gemeten worden van 09.30-11.30 uur. Om 11.45 uur opstellen en klokslag om 12.00 uur begint het toernooi met springen, breken (aparte velden) en tuls op 5 velden. Kort hierna het sparren en om 3 uur enkele Pre-Arranged optredens van bu 3 aangemelde teams. In de ochtend verder een presentatie van iets nieuws BBI, zie verder http://www.blackbeltintl.com/.

De organisatie is in handen van Master Coos van den Heuvel, Henny van Zon, aangetrokken matscheidsrechters en veldcoordinatoren. 

Ook goed om te vermelden dat de actie voor het goede doel KIVA, http://www.kiva.org/ de laatste verkoop van hand- en voetbeschermers voor de schappelijke prijs van 10,-. Na de Barneveld Fighting Cup, zie www.kisport.nl/BFC zal deze actie worden afgesloten en is aankoop niet meer mogelijk. 

Tot slot zal Mr. Jerzy Jedut, de welbekende trainer uit Polen op vrijdag en zaterdagmorgen seminars voor KISPORT Taekwon-Do geven en op zaterdagmiddag – van 13.30-15.30 uur- samen met Master Willy van de Mortel een seminar Sparring in de Valkhof 87, te Barneveld. Deelname hieraan is mogelijk tegen een prijs van 10,- maar slechts voor de eerste 15 mensen die zich aanmelden via info@sosbureau.nl. Waarom maar 15 zult u denken, de zaal is klein de de leden van KISPORT krijgen op zaterdag hun normale les en daar mag u nu aan mee doen en trainen met de beste trainers in Taekwon-Do. Een unieke gelegenheid denken wij zo. 

Tot de 24e of 25e november in Barneveld!

Harry van Schaik
Organisator www.kisport.nl/BFC 
T: 0342-418062 (tot 21.00 uur)
M: 06-47332320
E: info@sosbureau.nl
I: www.harryvanschaik.nl