Via ITF €30 korting op eindexamentrainingen – Een helpend handje voor examenleerlingen

‘Vind je het niet lastig om zo veel trainen te combineren met schoolwerk?’, is een vraag die ik met regelmaat kreeg. Het combineren van (veel) sporten en presteren op school kan inderdaad een enorme uitdaging zijn. Ik heb aardig wat nachten geleerd voor tentamens waarna ik ’s ochtends weer fris op training werd verwacht: niet ideaal! Naast deze korte nachtjes en vele trainingen maakte ik tijd voor nog een andere passie: het ondersteunen van zoveel mogelijk scholieren in aanloop naar het eindexamen. Tegenwoordig ben ik bezig met het ontwikkelen en geven van eindexamentrainingen in het vak Economie. Ik doe dit bij dé marktleider op het gebied van universitaire tentamentrainingen: AthenaStudies.

Omdat ik mij nog goed kan herinneren hoe lastig ik het combineren van Taekwon-do met het eindexamen vond, hebben ITF Nederland en ik besloten de handen in één te slaan. Mijn doel is zo veel mogelijk scholieren te helpen met dat gevreesde eindexamen. Voor alle leden van ITF Nederland heb ik daarom een speciale korting op de eindexamentrainingen van AthenaStudies: €30 korting! In de examentraining word je in twee of drie dagen helemaal voorbereid op het eindexamen. Bovendien kunnen alle examenleerlingen gratis lid worden van onze whatsappgroepen, waarbij universitair geschoolde trainers graag helpen met alle vragen over de eindexamenstof van het desbetreffende vak. De WhatsApp-groepen zijn beschikbaar op onze website.

Op deze manier hoop ik dat jullie tijdens de komende examenperiode zonder stress door kunnen trainen zodat jullie dobok niet verstoft.  Voor vragen en interesse kun je mailen naar examentraining@athenastudies.nl. Voor meer informatie over de eindexamentrainingen kunnen jullie kijken op: https://athenastudies.nl/cursus/ms

Voor als je mij niet kent

Ik ben Shannon Wouters, 23 jaar en master student Financial Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik heb vanaf mijn 15de tot aan mijn 23ste in het Nederlands team Taekwon-do gezeten en meerdere internationale prijzen binnengesleept (o.a. World Cup 2016 gewonnen). Ik train nog steeds met veel plezier bij Sportcenter Koguryo en zal velen van jullie tegengekomen zijn op de nationale toernooien, waar je mij nog steeds regelmatig kunt vinden. Mocht je vragen hebben over het combineren van (top)sport en studie, dan kun je mij altijd een berichtje sturen of mij aanspreken op één van de toernooien 😊