WK 2019 Speelschema

Deze week laten de Nederlandse Leeuwen van ITF Nederland zien wat ze kunnen. Na maanden voorbereiding is het moment van de waarheid daar. Het was even puzzelen, maar hier is het speelschema voor het WK ITF Taekwon-Do 2019, gehouden te Inzell, Duitsland.

BEKIJK HIER HET SPEELSCHEMA (link)

Klik op de afbeelding om het schema te openen. Alle partijen t/m zaterdag staan erop, gesorteerd per dag en per ring, inclusief halve en hele finales.

HD Streams

Overzicht met alle lopende streams per veld: alle streams van de ITF (Facebook)

Alle HD streams zijn te vinden op de ITF Facebookpagina

Toelichting

Een WK loopt meestal volgens planning, totdat het niet meer zo is… De planning is dus onder voorbehoud!

Kijk als een Pro met de de live Activity Blog van Sportdata om direct te zien wie er NU spelen. Klik op het poule icoon om de draws te bekijken.

In het speelschema (zie link) staat per dag aangegeven op welke ring, welke spelers aan de slag zullen gaan en hoe laat hun poules starten en eindigen.

De kolom “Ronde” geeft aan of het gaat om voorrondes (code “PRE”), halve finale (“SF”) of Finale (“F”). Let op: niet alle poules hebben aparte halve en/of hele finales.

De linkjes bij de poules verwijzen naar de “draw records”, oftewel de (live) loting. Zo kun je inschatten wanneer je moet intunen op de livestreams. In de draw records kun je zien welke partijen de deelnemers moeten spelen, op welke kleur ze moeten starten en welke partijen al geweest zijn. Let op: hoe “live” dit is, hangt natuurlijk af van de verbinding aldaar.

De HD livestreams zijn te vinden op http://www.taekwondoitf.tv/live-stream/. Op het moment van schrijven zijn de directe linkjes naar de camera’s per veld nog onbekend. Zodra die er zijn zullen we die hier plaatsen. Edit: zie hierboven!

Tevens wordt er mogelijk via onze Facebookpagina gestreamd. Echter, het bereik is niet heel goed, dus dit is onder voorbehoud.

Veel succes en/of kijkplezier toegewenst!