Edwin van der Lee nieuw commissielid van de commissie PR/Communicatie

In de laatste nieuwsbrief was al te lezen dat Sabum Edwin van der Lee onlangs aangeschoven als nieuw commissielid van de commissie PR/Communicatie. Nu kennen de meeste leden Sabum Edwin wel (bijvoorbeeld als instructeur bij Oh Do Kwan, lid van het CTO, of als broer of zoon van), maar een kort interview specifiek over zijn werkzaamheden als webmaster voor I.T.F. Nederland leek ons wel op zijn plaats. Bij deze dus!

Beste Edwin, je bent onlangs toegetreden als webmaster tot de commissie PR/Communicatie. Wat kun je toevoegen aan het onderhoud van de website van I.T.F. Nederland?

“In het jaar 2000 heb ik mijn studie aan het Grafisch Lyceum afgerond. Ik zat in de eerste lichting Multimedia Design. Audio/Video, 3D, Grafisch vormgeven, DTP en online toepassingen waren onderdeel van deze studie. Veel van deze richtingen heb ik in de loop van de jaren bij diverse reclamebureaus kunnen door ontwikkelen. Vijf jaar geleden ben ik samen met Ron ons eigen full-service reclamebureau 2CREATE gestart. In deze tijd zijn wij ook begonnen met het ontwikkelen van WordPress websites. Hier maakt ITF-NL ook gebruik van. WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) ter wereld en geeft ons de mogelijkheden om online mooie oplossingen voor onze klanten te bieden. Door de kennis en ervaring van het CMS en de grafische industrie te combineren kan ik de PR Commissie ondersteunen in het bij- en onderhouden, upgraden en beveiligen van de ITF-NL website.”

Kun je vertellen wat je in het dagelijks leven doet, naast het bijhouden van de website van I.T.F. Nederland en instructeur bij Taekwon-Do Vereniging Oh Do Kwan?

“Naast 2CREATE werk ik ook bij Wididi in Zwijndrecht. Dit bedrijf levert ook een Online Software Platform. WordPress, van origine een blog faciliteit, is voornamelijk op websites gericht. Bij Wididi bouwen we voornamelijk profiel gedreven applicaties. Daarnaast ben ik ook druk met mijn gezin. Ik ben vader van Milan en getrouwd met Wendela.”

Hoe zie je de toekomst van de website van I.T.F. Nederland?

“De site van de I.T.F. Nederland was op het moment van lanceren een mooie oplossing. Ontwikkeling van Online applicaties en websites zijn nog steeds een van de snelst groeiende markten en dus de site is inmiddels al een beetje gedateerd. Iedere dag zijn er weer nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen waar we op in kunnen spelen. Voor de ITF-NL website wil ik graag een nieuw ontwerp maken. Daarbij wil ik ook de User Experience (UX) verbeteren. Natuurlijk moet de gewenste informatie snel te vinden zijn, maar tegenwoordig kunnen we dit ook grafisch veel beter ondersteunen.”

Edwin, bedankt voor je antwoorden en veel succes met alle werkzaamheden!