Even voorstellen: Lisanne Schoots, onze nieuwe ledenadministrateur.

De ledenadministratie van I.T.F. Nederland was jarenlang in beheer bij Sander Bosboom. Onlangs heeft hij het stokje overgedragen aan Lisanne Schoots van Hwa Rangdo. Dat vraagt om een introductie. We kennen haar al van het Heroes programma, waar wij een tijd geleden al aandacht aan hebben besteed. Toch even nog wat vragen aan haar stellen over haar nieuwe functie als commissielid van de ledenadministratie.

Allereerst van harte gefeliciteerd met je aanstelling als commissielid.
Dank je wel voor de felicitaties.

Kun je aangeven waarom je gekozen hebt voor deze functie?
Ik heb op deze functie gesolliciteerd, omdat ik graag wat meer voor de bond wilde betekenen. Zelf train ik dit jaar alweer 20 jaar, ik geef nu 1,5 jaar les aan de Heroes in Zwolle en was toe aan een nieuwe uitdaging.

Wat ga jij precies doen?
Als commissielid ben ik nu verantwoordelijk voor de inningen en dossiervorming. Ik neem contact op met leden die de contributie niet betaald hebben en onderhoud het contact met de sportschoolhouders.


Wat kunnen we van je verwachten? Heb je al een idee hoe de functie vorm gaat geven?
Er komt veel informatie en nieuwe systemen op mij af, dus de aankomende tijd wil ik mij hierin verdiepen en zo snel als ik kan het systeem eigen maken. Wanneer ik tegen dingen aanloop kan ik altijd terecht bij het bestuur. Dit geeft een fijn en zelfverzekerd gevoel.

Wat wil je tegen de sportscholen zeggen?
Wat ik graag aan de sportscholen mee wil geven, is dat ik iedereen heel veel sterkte en steun wens in deze tijd. Laten we wat meer naar elkaar omkijken en proberen geduldig met elkaar te zijn.

En tot slot….
Wanneer leden of sportschoolhouders zelf nog vragen hebben, kunnen ze mij altijd mailen. Het mailadres is: ledenadministratie@itf-nederland.nl

Dank je wel Lisanne. We wensen je heel veel succes en plezier met deze functie.